Even voorstellen

Help

De naam is Judith, maar velen noemen me ook Juud 😉 Samenwonend met m’n vriend Marco en kitty Ebi met binnenkort een nieuwe uitbreiding: labrador pup Leah. Een gezellige beestenboel dus hier. Hoewel ik ben geboren in Alphen aan den Rijn, woon ik bijna m’n hele leven in het mooie Dronten. Ik mag nog één jaar genieten van m’n twintiger jaren. Maargoed, ze zeggen dat 30 het nieuwe 20 is, toch? Toch?

HELP

Durf

Hoewel ik vroeger zelf ook best wel binnen de lijntjes heb gekleurd, vind ik dat het eigenlijk allemaal wel wat leuker mag op het internet. Minder denken aan ‘wat hoort’, wat ‘professioneel’ is en meer wat er past bij jou en je bedrijf. Zo wil je toch ook onthouden worden door potentiële klanten?

Ik denk graag out of the box. Geen rechttoe rechtaan website die je niet onderscheidt van anderen. Bij een unieke branding hoort natuurlijk een unieke website.

“Je bent nooit te oud om iets af te leren

Weet je het al?

Mini (m)takeover

Je hebt geen grote website nodig. Een website van 1 tot 4 pagina’s is voldoende om jouw bedrijf op de kaart te zetten en met trots te delen met iedereen in jouw (sociale) netwerk. Je kunt hierbij ook denken aan een one-pager die dient als visitekaartje. Belangrijk om te onthouden: een minder grote website betekent niet minder impactvol. Zó mini dus ook weer niet.

Extreme (m)takeover

Jij wilt álles. Je houdt niet van half werk en bent klaar om extreem te groeien met je bedrijf. Een donders mooie website hoort hier bij en daar wil je ook niet op besparen.  Je krijgt álles in jouw huisstijl en hebt 5 tot 8 pagina’s nodig. Natuurlijk uit te breiden met extra pagina’s. Het is tijd om de spotlight te richten op je bedrijf en jezelf!

Webshop

Of je nu digitale of fysieke producten verkoopt; een goedwerkende én mooie webshop is onmisbaar voor een succesvolle webshop. Laat jouw producten online shinen, behaal je doelen en ga van lege naar volle winkelmandjes. Je krijgt alles wat je nodig hebt voor een webshop die converteert en uiteraard helemaal in jouw huisstijl. Dat wil je toch?

Let´s chat!

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service gelden.